Είστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει να έχουν τον απόλυτο έλεγχο για κάθε πτυχή της ζωής τους;
Αν ναι, τότε έχουμε κάτι ειδικά για εσάς!

Προστασία Οικογένειας

Η οικογένεια, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνίας, το πρώτο περιβάλλον που γνωρίζουμε όταν γεννιόμαστε, το πρώτο περιβάλλον που γνωρίζουν τα παιδιά μας όταν έρχονται στον κόσμο!
Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή, αν όχι το πιο σημαντικό, γιατί κτίζει, πλάθει και θέτει τις αρχές και τις αξίες ενός ατόμου. Πρωταγωνιστές σε αυτήν την διαδικασία οι γονείς. Είναι αυτοί που φροντίζουν όχι μόνο για την επιβίωση αλλά και για την ποιότητα της ζωής των παιδιών τους δηλαδή για την ασφάλεια, την ανατροφή, την εξέλιξή τους. Είναι οι άνθρωποι της ανιδιοτελούς αγάπης και της μεγάλης αγκαλιάς, της προσφοράς χωρίς ανταλλάγματα..
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε η «οριστική απουσία» του ενός γονιού από την οικογενειακή φωλιά, συνεπάγεται και την απουσία του άλλου, ο οποίος θα χρειαστεί να δουλέψει διπλά για την επιβίωση της οικογένειας, δυστυχώς τις περισσότερες φορές εις βάρος της ποιότητας.
Σκοπός μας η δημιουργία συνθηκών ασφάλειας και ποιότητας για την δική σας οικογένεια!

Υγεία

Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν.
Είναι καλύτερη η πρόληψη, παρά η θεραπεία!
Ιπποκράτης, 460-370 π.Χ., Πατέρας της Ιατρικής

Υγεία δεν είναι μόνο η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας. Είναι η κατάσταση της πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας. Με αυτήν την έννοια ο ορισμός της υγείας είναι πολύ κοντά στο αρχαίο ελληνικό μοντέλο, όπως το γνωρίζουμε από γνωστές ρήσεις, με πιο γνωστή το «Νους υγιής εν σώματι υγιεί».
Η απώλεια της υγείας είναι ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στην ζωή ενός ανθρώπου. Οι ταχύτητες με τις οποίες κινούμαστε, οι υποχρεώσεις, ο πιεστικός τρόπος ζωής, δεν μας αφήνουν ούτε να σκεφτούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας, πριν μας υποχρεώσουν οι γιατροί να το κάνουμε.
Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε πως η δυνατότητα της επιλογής του κατάλληλου επιστήμονα, του εξειδικευμένου νοσηλευτικού ιδρύματος, της ενδεδειγμένης αγωγής είναι η μεγάλη μας δύναμη σε μια τέτοια συνθήκη.
Αν ανήκετε σε αυτούς που θεωρούν ότι επιλογή = ελευθερία, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

Προστασία Εισοδήματος

Σκεφτείτε να κάναμε μια κρουαζιέρα πάνω σε ένα από εκείνα τα τεράστια κρουαζιερόπλοια και στην διάρκεια μιας καταιγίδας το πλοίο να άρχιζε να βάζει νερά. Τρέχουμε όλοι στο κατάστρωμα αναζητώντας τα σωστικά μέσα του πλοίου, βάρκες, σωσίβια ή ότι άλλο, όταν διαπιστώνουμε πως δυστυχώς δεν υπάρχουν και πως ο καθένας, όπως όριζε η σύμβαση με το τουριστικό γραφείο, έπρεπε να είχε φέρει το δικό του!
Ήταν ένας όρος αυτός στη σύμβαση αλλά κόστιζε κάτι παραπάνω και δεν δώσαμε μεγάλη σημασία. Εξάλλου τι πιθανότητες υπήρχαν να συμβεί κάτι;
Άραγε τι θα δίνατε για να γυρίσετε πίσω τον χρόνο και να φροντίσετε να έχετε κι εσείς το δικό σας σωσίβιο;
Τι θα δίνατε για να εξασφαλίσετε την επιβίωσή την δική σας και των αγαπημένων σας;
Εάν ανήκετε σε αυτούς που απαντούν «τα πάντα», τότε σας έχουμε την λύση.

Σύνταξη

Σε μια κοινωνία – και όχι μόνο την ελληνική – που τη χαρακτηρίζουν η παραγωγική απόδοση και ο καταναλωτισμός, ο αδύναμος και μη παραγωγικός, είναι λιγότερο αποδεκτός.
Επίσης η γήρανση του πληθυσμού έχει σημαντικές επιπτώσεις, οικονομικο – κοινωνικής υφής, και μπορεί να θεωρηθεί ως μια σοβαρή απειλή της κοινωνικής πολιτικής και ισορροπίας, όπως αυτή αναπτύχθηκε στην Ευρώπη, αν δε λάβουμε έγκαιρα τα μέτρα μας και δεν προετοιμαστούμε κατάλληλα. Εξάλλου η κρίση του κράτους πρόνοιας λόγω της οικονομικής αλλά και της αξιακής κρίσης που περνάμε, θέτει νέους περιορισμούς στη στήριξη της «τρίτης ηλικίας».
Έτσι η «τρίτη ηλικία» αρχίζει να παρουσιάζεται ως σοβαρό ζήτημα– και το – well ageing – τα καλά γηρατειά δηλαδή –ενδέχεται να αρχίσει να μοιάζει ως δύσκολος στόχος.
Εάν είστε από τους ανθρώπους που την περίοδο της σύνταξης την ονειρεύεστε σαν μία δεύτερη νεότητα, τότε έχουμε κάτι ειδικά για εσάς!

Διασφάλιση Περιουσίας

Σεισμοί, φωτιές, πλημμύρες, κατολισθήσεις, ανεμοστρόβιλοι (έχουμε και από αυτούς πλέον) είναι κίνδυνοι με τους οποίους όλο και πιο συχνά αναμετριέται η χώρα μας.
Για την προστασία έναντι αυτών των φαινομένων, αλλά κυρίως για την αντιμετώπιση των συνεπειών τους, η ασφάλιση μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο όπως ήδη έχει αποδείξει η διεθνής πρακτική.
Πόσο συνειδητοποιημένοι, όμως, είμαστε για την ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης της περιουσίας μας και τα οφέλη που μπορεί να μας προσφέρει; Την επιζητούμε ή αδιαφορούμε επαναπαυμένοι στην όποια αποζημίωση του κράτους;
Εάν ανήκετε σε αυτούς που δεν επαναπαύονται, τότε οι προτάσεις μας θα σας κάνουν να νιώσετε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο της περιουσίας σας!

Επενδύσεις

Το ρευστό οικονομικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε σήμερα, δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια για το που να τοποθετήσουμε τα χρήματα μας, τους κόπους μιας ζωής όπως έλεγαν οι γονείς μας.
Οι παραδοσιακοί τρόποι επένδυσης έχουν χάσει την αξιοπιστία τους ή είναι πλέον πολύ χαμηλό το όφελος που προσφέρουν.
Νέες εποχές, νέοι τρόποι χειρισμού των επενδύσεων.
Δώστε στον εαυτό σας την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις μας.

Αστική Ευθύνη – Νομική Προστασία

Σύμφωνα με τον ορισμό της Αστικής Ευθύνης, ως νομικού όρου, πρόκειται για την περίπτωση όπου κάποιος προξενεί, με πράξη ή παράλειψή του, από αμέλεια, σωματική βλάβη ή/και υλική ζημιά σε τρίτο και υποχρεούται να την αποκαταστήσει. Το γενικό και ευρύ νόημα του ορισμού αυτού δεν οριοθετεί με σαφή τρόπο τις απαιτήσεις που μπορεί να θέσει ο εκάστοτε θιγόμενος σε βάρος του υπαίτιου που προκάλεσε την ζημιά.
Σύμφωνα με τον Νόμο υπάρχει αστική ευθύνη όλων μας, αυτοί οι οποίοι κινδυνεύουν όμως περισσότερο είναι οι επιχειρήσεις και μάλιστα αυτές των οποίων το αντικείμενο έχει να κάνει με το καταναλωτικό κοινό.
Αστική ευθύνη έχουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, οι λογιστές, οι γιατροί, οι εταιρίες εστίασης, οι ξενοδοχειακές μονάδες και ένας ακόμα πολύ μεγάλος αριθμός επαγγελματιών.
Η μη ύπαρξη ασφαλιστηρίου συμβολαίου αστικής ευθύνης, μπορεί να συνεπάγεται μια πολύ μεγάλη οικονομική ζημία για την επιχείρηση με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η βιωσιμότητά της.
Εάν αναγνωρίζετε τις ευθύνες σας όπου υπάρχουν, ελάτε να συζητήσουμε πως μπορείτε να μεταθέσετε τις οικονομικές τους συνέπειες σε εμάς!

  Επικοινωνία
  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Τηλέφωνο
  3. Διεύθυνση Email

   1. Γιατί θα σας ενδιέφερε να ενημερωθείτε? Προστασία ΟικογένειαςΥγείαΠροστασία ΕισοδήματοςΣύνταξηΔιασφάλιση ΠεριουσίαςΕπενδύσειςΑστική Ευθύνη – Νομική Προστασία
  4. Your Message