Skip to main content

Ας δουλέψουμε μαζί!

Phone:  0030 214 4024770
Mobile: 0030 6932 747183
E-mail:  [email protected]

Λέγομαι Άγγελος Μαρκούτσης και θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτή τη γυναίκα που λέγεται Ευφροσύνη Στουργίωτου για τις υπηρεσίες της που δεν τις βρίσκεις πουθενά.....μου το είχαν πει και δεν το πίστευα μέχρι που το έζησα.......σε έκτακτο χειρουργείο δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα τα κανόνισε όλα με τον καλύτερο τρόπο.......συγχαρητήρια στην ινεραμέρικαν που έχει τέτοιους συνεργάτες.......ήμουν δύσπιστος και τώρα δεν έχω λόγια αν δεν είχα την Στουργιώτου και την ιντεραμέρικαν θα είχα πεθαίνει.
Το ευχαριστώ είναι λίγο για την κα Στουργιώτου !!!!

Άγγελος Μαρκούτσης

Η άποψή μας για τις υπηρεσίες σου είναι κάτι παραπάνω από θετική. Στην μέχρι τώρα συνεργασία μας υπήρξες άμεση και αποτελεσματική σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε δίνοντας πολύτιμες συμβουλές και βρίσκοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Αλέξανδρος Απατζής & Αθηνά Κεφαλά

Πρόκειται για μία φίλη πια, που γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια. Την γνώρισα ως μια ασφαλιστική σύμβουλο που μου ενέπνευσε αρχικά εμπιστοσύνη και στη συνέχεια τον θαυμασμό για το πάθος της και τον ενθουσιασμό για τη δουλειά της και για τις γνώσεις της.
Θεωρώ εξαιρετικό το γεγονός ότι φροντίζει να καταρτίζεται και να είναι ενήμερη διαρκώς για την κάθε εξέλιξη στο επαγγελματικό της πεδίο και συγχρόνως να ανταποκρίνεται άμεσα οποτεδήποτε χρειάζομαι να τη συμβουλευτώ.

Ζ. Ράλλη

Η πολυετής συνεργασία μας δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη, διότι είναι ήδη εξαιρετικότατη από κάθε άποψη κ πλευρά. Συνεχίζεις όπως πάντα να προσφέρεις απόλυτη ασφάλεια κ φροντίδα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Αγγελική Δελαβίνια

Η προσωπικη μου γνώμη για την συνεργασία μας τόσα χρόνια (πάνω από 25) είναι πάρα πολύ ικανοποιητική Η συνεργασία και οι συμβουλές σου σε κρίσιμα θέματα ήταν πολύτιμες. Με έβγαλαν αρκετές φορές από την δύσκολη θέση που ήμουν. Το βασικό για εμένα ήταν που σε είχα κοντά μου , ένα άτομο το οποίο θα μπορούσα να επικοινωνήσω και να με ακούσει. Κατά καιρούς είχαμε διάφορα θέματα και δυσκολίες, που άλλες φορές μπορούσες δώσεις λύση, και άλλες όχι. Καταλάβαινα όμως ότι έκανες ότι καλύτερο.
Προς το πρόσωπό σου υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και σε θεωρώ άνθρωπο δικό μου, άνθρωπο εμπιστοσύνης

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Καταπληκτική συνεργασία εξ´αρχής που έχει εξελιχθεί σε σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης που δεν θα την αλλάζαμε για κανέναν. Γι αυτό άλλωστε και αρνηθήκαμε και πρόταση ανταγωνιστικής εταιρίας που προσέφερε καλύτερο θεωρητικά πακέτο για την ασφάλιση του γιου μας 2 χρόνια πριν. Είσαι ο άνθρωπός μας κ η καλύτερη σύμβουλος που θα μπορούσαμε να έχουμε.

Ξένια Καραντάνη Παναγιώτης Θειακός

ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΕΧΩ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Η καλύτερη ασφαλίστρια μακράν όλων, ακόμα και αν πάει σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία παρόλο που έχω συμβόλαιο 35 ετών και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την interamerican θα το διακόψω και θα πάω όπου πάει......Εγώ προσωπικά την θεωρώ το άτομο που θα τρέξει και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να εξυπηρετηθώ με τον καλύτερο τρόπο, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτώ μέχρι στο νοσοκομείο ήλθε να δει αν όλα ήταν καλά, ότι ώρα και αν την πάρω ακόμα και αργά τα μεσάνυχτα, που προέκυψε πρόβλημα, με εξυπηρέτησε αγόγγυστα.
Σας ευχαριστώ πολύ κα Ευφροσύνη Στουργίωτου για ότι έχετε κάνει για εμένα, παρακαλώ τον Θεό να σας έχει καλά και να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας έτσι όπως εσείς ξέρετε και μην αλλάξετε τίποτα

Μακρογκίκα Ευαγγελία