Στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς για την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, αφού η νοσηλεία για τον κορωνοϊό γίνεται μόνο στα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς, ενώ παράλληλα πολλές χιλιάδες εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι αντιμετωπίζουν ταμειακές δυσκολίες λόγω των κλειστών επιχειρήσεων.
Θεωρώ ότι πρέπει να τονίσω  πόσο σημαντικό είναι να έχουμε αυτή τη στιγμή ασφάλιση υγείας για τον εαυτό μας και την οικογένειά μας παραθέτοντάς σας κάποιους από τους λόγους:  

Ο κορωνοϊός δεν είναι ο μόνος κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε για την υγεία μας.

Οι  λόγοι για τους οποίους κάναμε το συμβόλαιο υγείας μας, συνεχίζουν να υπάρχουν  και μάλιστα θα έλεγα πως αυτές τις μέρες είναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμοι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία και της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Νομίζω έχετε ακούσει πως προτεραιότητα έχουν τα κρούσματα της πανδημίας, ενώ όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις καθυστερούν ή όπου είναι εφικτό αναβάλλονται επ’ αόριστον. Πόσο καλά θα νιώθαμε στην περίπτωση που χρειαζόμασταν νοσηλεία και μας κρατούσαν σε αναμονή; αλλά και πόσο ασφαλείς θα  νιώθαμε εάν μας νοσήλευαν σε ένα νοσοκομείο που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι φορέας κορωνοϊού και ποιος όχι;

Το ασφαλιστήριό σας καλύπτει πανδημίες.

Καλύπτεται η πανδημία και στα δημόσια και στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Το γεγονός ότι ο ΕΟΔΥ οδηγεί όλα τα περιστατικά σε δημόσια νοσοκομεία αναφοράς δεν σημαίνει ότι και σε αυτήν την περίπτωση δεν θα αποζημιώσει το ασφαλιστήριο.

Καλύπτεται το διαγνωστικό τεστ.

Το διαγνωστικό τεστ καλύπτεται στα  προγράμματα που έχουν  την κάλυψη «Γιατροί & διαγνωστικές  εξετάσεις»  σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, εφόσον ο ασφαλισμένος  έχει σοβαρά συμπτώματα ύποπτου κρούσματος.

Παρέχονται ιατρικές συμβουλές και καθοδήγηση από τη γραμμή υγείας 1010.

Η Γραμμή Υγείας 1010 εξακολουθεί να προσφέρει 24ώρες το 24ωρο επικοινωνία με γιατρό για συμβουλές υγείας. Την περίοδο αυτή στο 1010 απαντήθηκαν συνολικά 1.949 τηλεφωνήματα πελατών δίδοντας ιατρικές συμβουλές για διάφορα θέματα υγείας, ενώ 803 περιπτώσεις αφορούσαν αποκλειστικά τον κορωνοϊό. Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι τα ασθενοφόρα της εταιρείας,  κατά την τρέχουσα περίοδο, πραγματοποίησαν 430 υγειονομικές μεταφορές διαφόρων αιτιολογιών εκτός κορωνοϊού.  Τα νούμερα που σας παραθέτω, αφαιρώντας τις 803 περιπτώσεις κορωνοιού, αποδεικνύουν αυτό που στην αρχή ανέφερα:
Δεν εξέλειπαν οι  λόγοι για τους οποίους ασφαλιστήκαμε ίσα ίσα σήμερα είναι πιο σημαντικό να διατηρήσουμε την  ασφάλιση υγείας μας!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *