Η Ένωση Financial Planners Ελλάδος (HFPA) και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά στην προσπάθεια ενημέρωσης των επαγγελματιών του χρηματοασφαλιστικού χώρου, διοργανώνει ομιλία με θέμα: Γιατί Financial Planning? Τα οφέλη της μεθοδολογίας για τον πελάτη αλλά και τον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο από έναν Certified Financial Planner τον κo Michael Morrow CFP, Author, Keynote Speaker.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.00 μ.μ., στο κτήριο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά ( Αγίου Κωνσταντίνου 3, 18531, Πειραιάς). Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Προσέλευση 17:30 μ.μ.

H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και την στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες χρηματο-ασφαλιστικούς συμβούλους που ενδιαφέρονται για την ανέλιξη του επαγγέλματός τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Ένωση για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής τους (Τηλ.: 211 8006623 Εmail: [email protected]).

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η HFPA επισημαίνει:

«Τα μέλη του ΔΣ της HFPA πιστεύουν και επενδύουν στην επιμόρφωση και ενημέρωση όχι μόνο των μελών της αλλά και όλων των χρηματο-ασφαλιστικών συμβούλων, αποσκοπώντας στην εμψύχωση και θωράκιση των επαγγελματιών, ιδιαίτερα σήμερα που η χώρα μας διανύει δύσκολες στιγμές σε πολλά επίπεδα.

Ένας Financial Planner μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμβουλο για τον Έλληνα καταναλωτή και μπορεί να τον βοηθήσει ουσιαστικά στην κάλυψη των χρηματο-ασφαλιστικών του αναγκών, μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας και μεθοδολογίας.

Μέλη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (Hellenic Financial Planners Association – HFPA) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη».

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ενωσης (www.hfpa.gr).

Στοιχεία επικοινωνίας: Τ.Θ. 67265, 151 02 Μελίσσια, Τ 211 8006623 Ε [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *