Είστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει να έχουν τον απόλυτο έλεγχο για κάθε πτυχή της ζωής τους;
Αν ναι, τότε έχουμε κάτι ειδικά για εσάς!

Προστασία Οικογένειας

Η οικογένεια, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνίας, το πρώτο περιβάλλον που γνωρίζουμε όταν γεννιόμαστε, το πρώτο περιβάλλον που γνωρίζουν τα παιδιά μας όταν έρχονται στον κόσμο!
Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή, αν όχι το πιο σημαντικό, γιατί κτίζει, πλάθει και θέτει τις αρχές και τις αξίες ενός ατόμου. Πρωταγωνιστές σε αυτήν την διαδικασία οι γονείς. Είναι αυτοί που φροντίζουν όχι μόνο για την επιβίωση αλλά και για την ποιότητα της ζωής των παιδιών τους δηλαδή για την ασφάλεια, την ανατροφή, την εξέλιξή τους. Είναι οι άνθρωποι της ανιδιοτελούς αγάπης και της μεγάλης αγκαλιάς, της προσφοράς χωρίς ανταλλάγματα..
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε η «οριστική απουσία» του ενός γονιού από την οικογενειακή φωλιά, συνεπάγεται και την απουσία του άλλου, ο οποίος θα χρειαστεί να δουλέψει διπλά για την επιβίωση της οικογένειας, δυστυχώς τις περισσότερες φορές εις βάρος της ποιότητας.
Σκοπός μας η δημιουργία συνθηκών ασφάλειας και ποιότητας για την δική σας οικογένεια!

Υγεία

Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν.
Είναι καλύτερη η πρόληψη, παρά η θεραπεία!
Ιπποκράτης, 460-370 π.Χ., Πατέρας της Ιατρικής

Μια σοβαρή διαταραχή της υγείας, είναι ένα πολύ δυνατό «χτύπημα» στην ζωή ενός ανθρώπου. Οι ταχύτητες με τις οποίες κινούμαστε δεν μας αφήνουν ούτε να σκεφτούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας, πριν μας υποχρεώσει μια ξαφνική ανατροπή της υγείας μας να το κάνουμε. Και τότε ίσως είναι ήδη αργά!

Οι δύο εικόνες της Ελλάδας στον χώρο της υγείας, μας προβληματίζουν ακόμα περισσότερο!! Από την μία συνθήκες απαξίωσης στα κρατικά νοσοκομεία, χωρίς όμως να χρειάζεται να επιβαρυνθούμε οικονομικά για μια νοσηλεία, αφού η κάλυψη είναι «δωρεάν». Από την άλλη η χώρα διαπρέπει στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και για τους άρτια καταρτισμένους επιστήμονές της, μόνο που εδώ για μια νοσηλεία χρειάζεται να διαθέτουμε κεφάλαιο για να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα.

Και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
Τι θα επιλέξω πρώτο σε μια ξαφνική ανατροπή της υγείας μου;

Μα φυσικά τον Γιατρό!

  • τον Γιατρό που είναι ο καλύτερος;
  • τον Γιατρό που εμπιστεύομαι;
  • τον Γιατρό που μου σύστησαν ως ειδικό για την περίπτωσή μου;

Και αν μεν αυτός είναι σε κρατικό νοσοκομείο, με ότι αυτό συνεπάγεται, έχει καλώς!
Εάν όμως είναι σε ιδιωτικό, τότε πως θα διαχειριστώ το οικονομικό σκέλος του προβλήματος της υγείας μου;
Θα το επωμιστώ εξ ολοκλήρου, βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη;

Προστασία Εισοδήματος

Σκεφτείτε να κάνατε μια κρουαζιέρα πάνω σε ένα από εκείνα τα τεράστια κρουαζιερόπλοια και στην διάρκεια μιας καταιγίδας το πλοίο να άρχιζε να βάζει νερά. Τρέχετε όλοι στο κατάστρωμα αναζητώντας τα σωστικά μέσα του πλοίου, βάρκες, σωσίβια ή ότι άλλο, όταν διαπιστώνετε πως δυστυχώς δεν υπάρχουνγια την δική σας οικογένεια γιατί όπως όριζε η σύμβαση με το τουριστικό γραφείο, έπρεπε να είχατε πληρώσει κάτι παραπάνω για να έχετε πρόσβαση σε αυτά!
Δεν δώσατε μεγάλη σημασία σε αυτόν τον όρο γιατί σκεφτήκατε.. «Έλα μωρέ! τι πιθανότητες υπάρχουν νασυμβεί κάτι»

Άραγε τι θα δίνατε για να γυρίσετε πίσω τον χρόνο και να αποδεχτείτε την επιπλέον χρέωση;

Σκεφτείτε τώρα: To εισόδημά σας είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο! Είναι αυτό που εξασφαλίζει την επιβίωση, την αξιοπρέπεια, το μέλλοντο δικό σας και της οικογένειάς σας.

Η εξασφάλιση του εισοδήματός σας είναι γι’ αυτούς, μια πράξη αγάπης και φροντίδας, είναι το σωσίβιό τους στην «οικονομική φουρτούνα»

Αυτό που χρειάζεται να σκεφτείτε είναι το πόσο σημαντική είναι η επιβίωση η δική σας και των αγαπημένων σας, σε μια οικονομική ανατροπή!

Μέσα από μια Χρηματοασφαλιστική μελέτη, μπορούμε να υπολογίσουμε τα απαραίτητα, για εσάς, κεφάλαια και να σας προτείνουμε τους τρόπους να τα εξασφαλίσετε, ώστε η οικογένεια να συνεχίσει με ασφάλεια το ταξίδι της καθημερινότητά της χωρίς να ανησυχεί για οποιαδήποτε φουρτούνα!!

Σύνταξη

Στην σημερινή κοινωνία που την χαρακτηρίζει η παραγωγική απόδοση και ο καταναλωτισμός, ο αδύναμος και μη παραγωγικός, είναι λιγότερο αποδεκτός.
Η γήρανση του πληθυσμού έχει σημαντικές επιπτώσεις, οικονομικής & κοινωνικής χροιάς και μπορεί να θεωρηθεί ως μια σοβαρή απειλή της κοινωνικής πολιτικής και ισορροπίας, όπως αυτή αναπτύχθηκε στην Ευρώπη. Παράλληλα η κρίση του κράτους πρόνοιας οδηγεί στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης αλλά και στην ταυτόχρονη μείωση των συντάξεων.

Έτσι η «τρίτη ηλικία» αρχίζει να παρουσιάζεται ως σοβαρό ζήτημα και το *well ageing – τα καλά γηρατειά δηλαδή, –αρχίζει να μοιάζει ως δύσκολος στόχος.

To Pension Plan που μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς, καθώς και η συνεργασία μας με παγκόσμιους leader στον χώρο των επενδύσεων, θα σας δώσουν την δυνατότητα να εξασφαλίσετε το επιθυμητό κεφάλαιο για την συμπλήρωση της σύνταξής σας!

Διασφάλιση Περιουσίας

Σεισμοί, φωτιές, πλημμύρες, κατολισθήσεις, ανεμοστρόβιλοι (έχουμε και από αυτούς πλέον) είναι κίνδυνοι με τους οποίους όλο και πιο συχνά αναμετριέται η χώρα μας.
Για την προστασία έναντι αυτών των φαινομένων, αλλά κυρίως για την αντιμετώπιση των συνεπειών τους, η ασφάλιση μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο όπως ήδη έχει αποδείξει η διεθνής πρακτική.
Πόσο συνειδητοποιημένοι, όμως, είμαστε για την ανάγκη ασφαλιστικής κάλυψης της περιουσίας μας και τα οφέλη που μπορεί να μας προσφέρει; Την επιζητούμε ή αδιαφορούμε επαναπαυμένοι στην όποια αποζημίωση του κράτους;
Εάν ανήκετε σε αυτούς που δεν επαναπαύονται, τότε οι προτάσεις μας θα σας κάνουν να νιώσετε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο της περιουσίας σας!

Επενδύσεις

Το ρευστό οικονομικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε σήμερα, δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια για το που να τοποθετήσουμε τα χρήματα μας, τους κόπους μιας ζωής όπως έλεγαν οι γονείς μας.
Οι παραδοσιακοί τρόποι επένδυσης έχουν χάσει την αξιοπιστία τους ή είναι πλέον πολύ χαμηλό το όφελος που προσφέρουν.
Νέες εποχές, νέοι τρόποι χειρισμού των επενδύσεων.
Δώστε στον εαυτό σας την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις προτάσεις μας.

Αστική Ευθύνη – Νομική Προστασία

Σύμφωνα με τον ορισμό της Αστικής Ευθύνης, ως νομικού όρου, πρόκειται για την περίπτωση όπου κάποιος προξενεί, με πράξη ή παράλειψή του, από αμέλεια, σωματική βλάβη ή/και υλική ζημιά σε τρίτο και υποχρεούται να την αποκαταστήσει. Το γενικό και ευρύ νόημα του ορισμού αυτού δεν οριοθετεί με σαφή τρόπο τις απαιτήσεις που μπορεί να θέσει ο εκάστοτε θιγόμενος σε βάρος του υπαίτιου που προκάλεσε την ζημιά.
Σύμφωνα με τον Νόμο υπάρχει αστική ευθύνη όλων μας, αυτοί οι οποίοι κινδυνεύουν όμως περισσότερο είναι οι επιχειρήσεις και μάλιστα αυτές των οποίων το αντικείμενο έχει να κάνει με το καταναλωτικό κοινό.
Αστική ευθύνη έχουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, οι λογιστές, οι γιατροί, οι εταιρίες εστίασης, οι ξενοδοχειακές μονάδες και ένας ακόμα πολύ μεγάλος αριθμός επαγγελματιών.
Η μη ύπαρξη ασφαλιστηρίου συμβολαίου αστικής ευθύνης, μπορεί να συνεπάγεται μια πολύ μεγάλη οικονομική ζημία για την επιχείρηση με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η βιωσιμότητά της.
Εάν αναγνωρίζετε τις ευθύνες σας όπου υπάρχουν, ελάτε να συζητήσουμε πως μπορείτε να μεταθέσετε τις οικονομικές τους συνέπειες σε εμάς!