Είμαι η Ευφροσύνη Στουργιώτου, Ασφαλιστικός Πράκτορας και σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μου!
Βρίσκομαι στην ελληνική ασφαλιστική αγορά από το 1988 και από τότε μέχρι σήμερα η κύρια μέριμνά μου είναι να στηρίζω –προστατεύω τα όνειρα και τις επιδιώξεις των πελατών μου.
Το 1983 αποφοίτησα από το Εμπορικό Κολλέγιο Saint George, όπου παρακολούθησα τον κλάδο διοίκησης & το 1999 αποφοίτησα από το L.U.T.C.F – Life Underwriting Training Council, με εξειδίκευση στην παροχή ασφαλιστικών συμβουλών σε φυσικά και νομικά πρόσωπα.
Η μακροχρόνια συνδιαλλαγή μου με τους ανθρώπους, με οδήγησε το 2016 σε ένα μονοπάτι σπουδών, που όσο κι αν φαίνεται διαφορετικό, από αυτό που κάνω τόσα χρόνια τώρα, δεν είναι καθόλου!
Έτσι παρακολούθησα και πήρα μία πιστοποίηση επιμόρφωσης στο τομέα του Coaching Leadership από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
Ακολούθησε μια ακόμα πιστοποίηση από το ίδιο Πανεπιστήμιο αυτή του Εκπαιδευτή Ενηλίκων.
Παράλληλα εξακολουθώ να ασχολούμαι με τις μεγάλες μου αγάπες την Φιλοσοφία και την Ψυχολογία.
Τα 35 αυτά χρόνια, που βρίσκομαι στην ενεργό δράση, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια, προκειμένου να είμαι πάντα ενήμερη και σύγχρονη με την εποχή και τα γεγονότα, στον ασφαλιστικό και επενδυτικό τομέα, αλλά και στον τομέα της ψυχολογίας και της εξυπηρέτησης πελατών.

Είμαι:
• εγγεγραμμένη στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο του Πειραιά από το 1988 μέχρι το 2002 και στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας από το 2002 έως σήμερα.
• μέλος της Ένωσης των Ελλήνων Financial Planners, ταμίας στο Δ.Σ. για την περίοδο 2017-2019 & 2019-2021 και αντιπρόεδρος 2021-2023
• πιστοποιημένη από το Υπουργείο Εμπορίου (πιστοποιητικό Β)
• την Τράπεζα της Ελλάδος (πιστοποιητικό Γ),
• κατέχω άδεια διάθεσης Αμοιβαίων Κεφαλαίων (πιστοποιητικό Ε) & Unit Link προϊόντων (πιστοποιητικό Δ)
• πιστοποιημένη από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό EFICERT ως Financial Advisor

Έχω διατελέσει μέλος του MDRT & της LIMRA International.

Πιστεύω στην διαφορετική σκέψη!
Πιστεύω ότι αλλάζω τα δεδομένα!
Ο τρόπος που αλλάζω τα δεδομένα, είναι να δημιουργώ συνθήκες ασφάλειας, ευημερίας και πνευματικής ηρεμίας για τους πελάτες μου!