Τον στόχο μέσα στο έτος να υπάρξουν οι πρώτοι πανευρωπαϊκά πιστοποιημένοι Έλληνες Financial Planners ανέδειξε ο πρόεδρος της HFPA κ. Κώστας Τριανταφύλλου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση  κατά την οποία παρουσιάστηκε το «λογισμικό» του προγράμματος «Financial Planning by Figlo».

Το isnsurance-eea κατέγραψε το μεγάλο ενδιαφέρον των παριστάμενων, καθώς και τη διακριτή συμμετοχή των μελών. Από τις ασφαλιστικές εταιρείες παραβρέθηκαν ο κ. Τ. Ηλιακόπουλος από την Interamerican, ο κ. Ν. Δελένδας από την Eurolife και ο κ. Κουτσούκος από την Prime.  Τόσο ο πρόεδρος κ. Τριανταφύλλου όσο και ο Αντιπρόεδρος κ. Λ. Τουρνατζής, τόνισαν την αξία της ενημέρωσης των ασφαλιστών, τη σημασία της επιμόρφωσής τους και επίσης το ότι το νέο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί επιτάσσει οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να περάσουν από την «πώληση» στη «συμβουλή».

Επιπρόσθετα έγινε αναφορά στη συνεργασία της Hellenic Financial Planners Associations με το ΕΙΑΣ και τη συμβολή του στο θέμα της «πιστοποίησης» των μελών. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και τις ευχές για καλές προοπτικές στο 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *