Μια γερή δόση από GDPR και μία ακόμα από αυτοβελτίωση-παρακίνηση περιείχε η …βασιλόπιτα που έκοψε η Ένωση Financial Planners Ελλάδος (HFPA), στις 14 Φεβρουαρίου, στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κτήριο «Κωστής Παλαμάς».

Την εκδήλωση άνοιξε η Ταμίας της Ένωσης, κα. Στουργιώτου, η οποία μίλησε για την ιστορία του χώρου, που φιλοξένησε την εκδήλωση, αλλά και του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά, του οποίου φέρει το όνομα.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της HFPA, κ. Κώστας Τριανταφύλλου, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, ευχαριστώντας τα μέλη για την παρουσία τους, ενώ δήλωσε ότι το 2018 θα είναι μία κομβική χρονιά για την HFPA, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες δράσεις, που στοχεύουν στην ανάπτυξη και βελτίωση της δουλειάς του Financial Planner.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ομιλίες της κας  Ιωάννας Λαγουμίδου, Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω & Διαπιστευμένης Διαμεσολαβήτριας, Επίτιμου μέλους HFPA, και του κ. Δημήτρη Τσούχλου, Master Executive Coach & Organizational Developer.

Η κα Λαγουμίδου αναφέρθηκε στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), που θα τεθεί σε εφαρμογή την 25η Μαΐου, επισημαίνοντας τη σημασία του για τον ασφαλιστικό κλάδο και τονίζοντας, παράλληλα, ότι η συμμόρφωση είναι επιβεβλημένη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας φοβίζει.

Στη συνέχεια, οι Financial Planners παρακολούθησαν την παρακινητική ομιλία του κ. Δημήτρη Τσούχλου, για την καλύτερη επένδυση στον κόσμο, που δεν είναι άλλη από τον εαυτό μας!

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της πίτας και cocktail. Το φλουρί έπεσε στους κ.κ. Ελένη Ασημακοπούλου και Νίκο Μαγκαφώση.

Μέλη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (Hellenic Financial Planners Association – HFPA) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ένωσης (www.hfpa.gr).

Στοιχεία επικοινωνίας: Τ.Θ. 67265, 151 02 Μελίσσια, Τ 211 8006623 Ε [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *